Houdi Reuse barn

Houdinis mest älskade barnplagg ska användas mer av fler

Houdi Reuse barn

Med Addnature Reuse kan du lämna in ditt barns urvuxna Power Houdi och få upp till 300 kronor i avdrag på nästa storlek. Återanvändningsprogrammet handlar om att kläder ska användas igen och igen. Något som inte bara gynnar barnfamiljers ekonomi – det är också bra för miljön.

Minska-återanvänd-återvinn (reduce-reuse-recycle) används som mantra för att vi alla ska hjälpas åt att minska vår egen miljöpåverkan. Syftet med Addnature Reuse är att se till att välfungerande kvalitetskläder blir återanvända istället för att slängas eller återvinnas.

– Vi anser att bra kläder skall kunna användas och slitas på av flera generationer barn. Att vi startar Addnature Reuse med just Kid’s Power Houdi beror på att det är en produkt som är oerhört populär och förändras mycket lite över åren, säger Johan Ekroth, kommunikationsansvarig för Addnature AB som driver barnsatsningen Addnature Kids..

Använda och tvättade Kids Power Houdi lämnas in på Addnature Kids på Högbergsgatan 32 eller i Houdinis butik på Norrlandsgatan 12. Beroende tröjans skick ges rabatt vid köp av ny Kids Power Houdi till ordinarie pris.

  • Gott skick ger 300 kronor
  • Sliten ger 200 kronor
  • Obrukbart skick ger 100 kronor

Inbyteströjan kommer att säljas vidare på Addnatures Kids eller hos Houdini.

– Om detta fungerar väl är Addnature Reuse startskottet för en utökad satsning på återanvändning av de kvalitetsprodukter för det moderna friluftslivet som vi jobbar med, säger Johan Ekroth.

www.addnature.com | www.houdinisportswear.com

DELA DETTA INLÄGG