Garmin® Approach™ S5 – En golfklocka med CourseView och pekskärm

Garmin presenterar nu Approach S5 – en golfklocka med GPS för den ambitiösa golfaren. Approach S5 har en högupplöst pekskärm i färg med CourseView, TouchTargeting och manuell flaggplacering. Med Approach S5 kan du hålla sig uppkopplad när du är på banan med hjälp av Smart Notification som skickar samtal, SMS och email till klockan från en kompatibel smartphone.

g3lp8lfouuxmhlt5oqjk Approach S5 har fler än 38 000 banor över hela världen installerade och klockans scorecard hjälper dig att spara statistik som du sedan kan ladda upp till Garmin Connect för att dela och jämföra dina rundor med andra spelare.

– Approach S5 har massor av funktioner som golfspelare vill ha, säger Martin Resch, produktchef för Garmin Outdoor.

– Med en pekskärm i färg och förinstallerade golfbanor ger Approach S5 golfaren en önskvärd fördel oavsett om den används på deras hemmabana eller någon annanstans i världen.

Med fler än 38.000 internationella banor, gratis uppdateringar och massor med smarta funktioner, är Approach S5 redo att hjälpa dig på golfbanan. Med CourseView ser du exakt hur hålet ser ut inkl. doglegs, hinder och formen på green när du är ute på banan eller redan innan i klubbhuset. S5 har även GreenView som visar dig utseendet på green, närliggande bunkrar och vattenhinder. Du kan också använda pekskärmen för att dra och släppa flaggan till dagens placering och på den högupplösta skärmen visar Touch Targeting det exakta avståndet till valfri punkt på hålet, oavsett om det är fairway, hinder eller green.

Approach S5 fungerar även som ett digitalt scorecard där du kan spara, granska och dela scorecard och statistik. För över informationen till Garmin Connect™ eller Garmin Connect Mobile App, så kan du analysera och dela dina scorecard inkl. fairwayträffar, greenträffar, slaglängd och antal puttar. Du kan även analysera hål-för-hål för att förstå dina egna trender och tendenser och förbättra ditt spel.

Approach S5 har också en handikapp Scoring funktion, vilket ger handikappalternativ för enskilda hål eller ditt lokala handikapp. Detta är bra för att se dina framsteg och förbättringar över tid för varje bana du spelar.

Approach S5 kan kopplas ihop med en kompatibel smartphone via Bluetooth. Med hjälp av Smart Notification kan du då se SMS, e-post och inkommande samtal direkt på klockan.

Approach S5 har upp till 10 timmars batteritid i GPS-läge och upp till 20 veckor i klock-läge. Den har en robust design och är vattentät ner till 50 meter, så den tål att vara ute i regnväder och att slängas ner i en golfbag. En inbyggd odometer visar hur långt du har gått under dagens runda och en timer talar om för dig hur lång tid det tog att spela 18 hål.

Approach S5 är svart med blå detaljer och med möjlighet att byta till flera olika färgglada armband.

Den beräknas finnas tillgänglig i mars 2015. Rek cirkapris 3,399 kr

garmin.se

DELA DETTA INLÄGG