Silva-ex30 56083

Gå in våren med stegräknare från SILVA

Silva-ex30 56083 Att gå är den aktivitet som människan är bäst anpassad för. Den mest naturliga träningen för välbefinnande och en god hälsa. Silva har stegräknare för olika behov. Lättanvända stegräknare med en tilltalande design som visar distans, antal steg och förbrända antal kalorier.

En av Silvas nyare och mer avancerade stegräknare heter Silva ex 30. Den kan placeras åt alla håll – runt halsen, i fickan eller i träningsväskan. Låt stegräknaren bli en perfekt träningskompis för att gå de rekommenderade 10 000 stegen om dagen.

Med 3D-sensorteknik räknas stegen felfritt oberoende av placering. Silva ex 30 räknar steg, mäter distans och kalorier och har även en automatisk timer som håller reda på hur länge du har tränat. När stegräknaren inte används går displayen in i viloläge för att spara på batterierna.

Stegräknaren har funktioner som 7-dagarsminne, automatisk nollställning vid midnatt och en stegbarometer som hjälper användaren att nå och upprätthålla de rekommenderade 10 000 stegen om dagen. Silva ex 30 har även en integrerad halsrem med säkerhetsöppning.

Cirkapris: 420 kr

www.silva.se

DELA DETTA INLÄGG