elixir

Elixir – Filmfestival för actionsport

elixir

Elixir samlar in filmer från hela världen och väljer ut det bästa som blir en helkväll med adrenalin, inspiration och fascinerande personligheter. Elixir firar ett år med en hejdundrande turnepremiär! Årets datum är: Stockholm 20 april

Mer info på www.elixirfilm.se

Fly or Die 24 min
Klättraren Dean Potter håller på att skapa en ny klättringssport- Free Base Solo. Han kombinerar frisoloklättring med basejumping. Hans nytänkande flyttar gränserna för vad som är möjligt. Hisnande bilder utlovas!

Journey on the wild coast 45 min
Från Puget Sund till Bering Sea- 650 mil längs Stillahavskusten till fots, på skidor och med flotte. Under ett år tog sig Erin och Hig McKittrick till Alaskas vildmarker för att studera klimatförändringarna på nära håll och samtidigt leva av vad naturen gav. En fascinerande naturfilm.

Life Cycles 47 min
En film som följer cykeln genom dess cykler. Med fantastiska bilder som snarast påminner om Planet Earth berättas en historia om cykelkulturen. Följ med på cykelsadeln genom naturens fantastiska element.

 

Wildwater 30 min
Wildwater är ett kärleksbrev till forspaddling. En film om att naturligt följa med naturens krafter som samtidigt skapar ödmjukhet och tidlöshet. Med nyskapande bildspråk ges tittaren en insyn i paddlarnas världsbilder och upplevelser.

Stoked & Broke 60 min
En surffilm för människor som ledsnat på surffilmer! Surfarna Ryan Burch och Cyrus Sutton skapar sin egna surfbrädor, bygger två rickshas och beger sig ut på en roadtrip till fots genom Kalifornien.

DELA DETTA INLÄGG