image003

Cykla med Silva och Fredrik Kessiakoff

image003

Varmt välkommen att delta på en inspirationsföreläsning och en fartfylld cykling med Silva och Fredrik Kessiakoff, lördagen den 17 november.             

 Den 17-18 november är Silva på plats på Sweden Bike Expo (Kistamässan) för att presentera produkter för mörkerträning och pendling på cykel. Proffscyklisten och Silvas ambassadör Fredrik Kessiakoff träffar mässbesökare i Silvas monter (B4) och skriver autografer lörd kl. 14.00-15.00. Det efterföljs av en inspirationsföreläsning och en träningsrunda (MTB och Cykelcross) med Kessiakoff och Silva.

PLATS OCH TID: 
KL.14:00 -15:00

TRÄFFA FREDRIK KESSIAKOFF I SILVAS MONTER B4
_____

KL. 15.20 -16.00

INSPIRATIONSFÖRELÄSNING MED SILVA OCH FREDRIK KESSIAKOFF

Välkommen på en inspirationsföreläsning där Silva berättar om vikten av bra cykelbelysning. Fredrik Kessiakoff inspirerar till en harmonisk och njutbar vinterträning. Sal annonseras tydligt på plats. Ska du cykla med Kessiakoff, kom gärna ombytt och klar. Moderator: Per Wååg (Silva).
______

KL.16.15 -17:15

CYKELTRÄNA MED SILVA OCH KESSIAKOFF

Häng med på en fartfylld träningsrunda med Silva och Fredrik Kessiakoff, cirka en timme i närheten av Kistamässan. MTB-cykel eller Cykelcross passar underlaget. Silva lånar ut ett tjugotal cykellampor (först till kvarn) och bjuder efter cyklingen på dricka och tilltugg. Samling vid Kistamässans huvudentré. Åldergräns: 15 år.

VÄLKOMMEN!

DELA DETTA INLÄGG