WL-green-1

Contigo autoseal west loop termosmugg

WL-green-1 Under en längre tid har nu Contigos termosmugg använts frekvent både till vardags och som friluftstillbehör. Termosmuggen beskrivs som helt spillfri och ska håla värmen i upp till fyra timmar. Något som vi efter ett 100-tal koppar kaffe kan intyga.

Contigo West Loop använder en teknik som de kallar Autoseal®. Det är en teknik som garanterar dig 100% spill- och droppfritt användande ochden  är dessutom BPA-fri.

När du vill dricka, trycker du på den knappen på baksidan, något som lätt kan manövreras med en hand och när du släpper knappen så är muggen helt stängd. Vi har vridit, skakat och vänt på muggen och hittills har Contigo uppfyllt vad de lovat. Termosmuggen läcker inte. Termosmuggen är tillverkad i rostfritt stål med dubbla väggar med vakuumisolation och håller drycker varma i cirka fyra timmar och kalla i upp till 12 timmar. Då detta har vart en trogen följeslagare till jobbet i stort sett varje dag så kan det intygas att den klarar av att hålla värmen i fyra timmar så länge du inte börjar smutta på innehållet. Ju mindre vätska i muggen ju fortare kyls den ner. Men betyget är ändå med bravur väl godkänt.

Finns det något negativt då? Ja faktiskt, två saker. Det är inte lätt att handdiska locket. På Contigos hemsida finns en intruktionsfilm där ett par olika minidiskborstar används, men i ärlightens namn. Vem har sådana hemma? Termosmuggens tyngd är även den ett minus. Både med och utan vätska i så väger den mycket, det är inga problem på jobbet men den blir snabbt diskvalificerad från gramjagande friluftsentusiasters lista.

Höjd: 19,5 cm
Ø 76 mm
Rymd: 470 ml
Vikt: 0,335 kg

  • Spillfri
  • Trevlig design
  • Håller värmen bra
  • Svårdiskad
  • Tung

www.gocontigo.com 

{gallery}gallery/contigo_mugg:100:100:0:0{/gallery}

DELA DETTA INLÄGG