Columbia Sportswear skräder inte på orden

Förra veckan genomförde Columbia Sportswear ett event i New York och de var inte direkt blyga när de presenterade sitt nya membran.

Till nästa säsong utlovar Columbia Sportswear att de ska bli det mest innovativa företaget på outdoormarknaden. Detta genom ett nytt membran som enligt en av företagets representanter ska “take down Gore-Tex and other dinosaurs in the industry that stopped trying a long time ago”. Elektriskt uppvärmda produkter som verkligen fungerar och Omni-Heat plagg som ska hålla oss varma i alla väderförhållanden utlovas. Columbia skräder som sagt inte på orden i sina uttalanden, onelinern “We’re calling bullshit on old and bad technology — even if it’s our own” användes även vid eventet. Detta är mycket kaxiga uttalanden som förbinder företaget att bevisa att deras teknologier verkligen är något utöver det vanliga.

Columbia har tagit fram ett antal reklamfilmer för att marknadsföra Omni-Heat och en av den innehåller en svensk modell i bikini på skidor som blir dragen av en skoter när det är tio grader kallt ute. Filmen ser ni här nedanför, passa även på att kolla på den koreanska versionen med snökanon som bjuder tittarna på ett gott skratt i slutet och de fyra andra filmerna.

www.columbiasportswear.se och deras kampanjsida för Omni-Heat

DELA DETTA INLÄGG