etasolo arets2

Årets hårdvara 2010 – Primus EtaSolo

etasolo arets2 Vi har valt EtaSolo till ”Årets hårdvara”. Framförallt för dess lätta och smidiga konstruktion men även för snabb uppkokning och lägre bränsleförbrukning vilket är vänligare mot vår miljö.

Under det gångna året har vi känt och klämt på otaliga produkter. Det finns många innovativa och nya prylar som lika väl skulle kunna passa som årets hårdvara. Men när vi utvärderar det hela så är det ändå EtaSolo som tar hem priset.

Även om vi såg denna utformning på produkt redan för flera år sedan då Jetboil presenterades, så har Primus alltid varit med i bilden eftersom de levererade tekniken bakom det hela.

Nu har vi äntligen fått en produkt där kvaliteten genomgående är i toppklass och eftersom Jetboil inte finns kvar på den svenska marknaden så är valet enkelt. Framför allt om du är på jakt efter ett smidigt allt-i-ett kök.

Kärlet rymmer 0,9 l och är isolerat med ett avtagbart, värmetåligt omslag med inbyggt grepp. Locket har en öppning så att man enkelt kan dricka direkt ur kärlet. Brännarfoten är tillverkad i slagtålig plast och kan tillsammans med en 100 grams gasbehållare packas i kärlet. Brännaren har så klart Piezotändning och hela enheten väger endast 365 gram.

www.primus.se

DELA DETTA INLÄGG