Lättviktsjackan FROST från ISBJÖRN värmer barnen i höst – nu i hela fem färger

Höstaktiviteter med skolstarter, svampplockning, svala fotbollsträningar eller kanske en vandring i fjällen innebär att vi snart får ta på oss härliga värmande höstkläder. ISBJÖRNS lättviktsjacka FROST Light Weight Padded Jacket är en perfekt året-runt-jacka som kan användas både som isolering under exempelvis en skaljacka eller som ett ytterlager en fin skogs- eller skiddag. En jacka som ger maximal värme till minimal vikt. Till hösten erbjuder ISBJÖRN of Sweden hela fem färger av FROST.

FROST Light Weight Padded Jacket är en extremt lätt jacka och som ger minimal packningssyta. Därför passar den fint att ha med på utflykter eller vandringar som kräver lätt packning. Jackan är 100 procent vindtät i ultralätt nylon i miljöcertifierad Bluesign. God andningsförmåga och lätt vattenavstötande. Fodret är i Primaloft Infinity vilket gör jackan extra mjuk och ger en maximal värme till minimal vikt.

– ISBJÖRN vill erbjuda de bästa funktionskläderna som finns på marknaden till dem som behöver det allra mest, nämligen våra fina barn och juniorer. Till baby finns en mysig värmande jumpsuit i samma material. Vi jobbar alltid med omsorg för naturen. Därför är vår lättviktsjacka FROST precis som större delen av kollektionen i Bluesign-certifierade material. Bluesign är den bästa kvalitetsstämpeln som finns i branschen när det kommer till aspekter som kontrollerar hälsa för både människor och miljö. ISBJÖRN använder dessutom bara slittåliga material som håller för att kunna ärvas av flera barn, säger ISBJÖRN of Swedens vd Maria Frykman Forsberg.

FROST Light Weight Padded Jacket har en avtagbar huva vilket gör jackan perfekt som ett mellanlager. Den har en dragkedja fram, ett kantband samt innerfoder i kontrastfärg.
Innerficka gjord av mesh.

Finns i färgerna Sunshine, DarkNavy, CandyFrog, VeryBerry och SwedishBlue.
Storlekar: 86/92 – 98/104 -110/116 -122/128 -134/140 -146/152 – 158/164cl

Cirkapris ink. moms: 1 199 kr (finns i butik och online i mitten av augusti)

www.isbjornofsweden.com

DELA DETTA INLÄGG