Högsta funktion även för unga

Bergans Ervik Youth Jacket är inte bara en riktigt bra 3-lagers skaljacka. Med Ervik vill vi också visa att funktion inte bara är en sak förbehållen vuxna. Ervik är en skaljacka speciellt framtagen för barn och ungdomar med membranteknologi och funktioner som matchar plagg för vuxna.

Tillsammans med softshellbyxan Utne Youth och en rad andra tekniska uteplagg för barn och ungdomar vill Bergans bidra till komfort och en bättre uteupplevelse för våra unga.

– Vi blir självklart glada om våra produkter kan vara med och få fler barn och ungdomar att vara ute. Det fattas bara ett de inte skulle ha tillgång till samma kläder som vi vuxna har, säger Sølvi Nilsen, produktchef på Bergans.

De senaste åren har Bergans lagt ner mycket tid och energi på att utveckla kollektionen mot barn och ungdom. Dessutom med modeller för både tjejer och killar i många olika färger.

Bergans Ervik Youth Jkt

En tre-lagers teknisk jacka i vatten- och vindtät Bergans Element Active. Även i Girl-modell. Bra andningsegenskaper för alla typer av aktivitet. Hög krage, avtagbar och justerbar huva. Ventilationsdragkedja under armarna. Vattenavvisande dragkedja i fronten, fickor, justering i ärmslut med kardborre. Förlängt ryggparti och reflexdetaljer. 100 % polyamid. Membranet har 10.000 mm vattenpelare samt en andning på 10.000 g/m2/24. Impregneringen är Pfoa-fri.
Storlek 128-164
Pris 1 795 kr

Utne Youth Pant

Snabbtorkande softshellbyxa med utmärkta fukttransporterande egenskaper. Även i Girl-modell. Fickor på ben, bak och i fronten. Invändig midjejustering. Förböjt knäparti, dragkedja i benslut för justering av benvidden. 96 % polyamid och 4 % elastan. Bluesign-godkända material.
Storlek 128-164
Pris 695 kr

bergans.no

DELA DETTA INLÄGG