Cool mesh superlight – när det är som allra svettigast

Till våren kommer Craftklassikern Cool mesh superlight i nya färg. Plagget, en ärmlös överdel, är gjort helt i mesh för de pass som är allra svettigast och varmast.

Craft Cool mesh superlight är en överdel som används av konditionsidrottare som tränar och tävlar i extrem värme; antingen inomhus eller under gassande sol. Plagget kan bäras som det är eller under t.ex. en cykeljersey eller tröja för maximal fukttransport.

Vi svettas för att hålla en optimal kroppstemperatur. Craft Cool mesh superlight är ett plagg som hjälper kroppen att behålla just den temperaturen; så att du som idrottare får ut mest av din träning – och kan prestera som bäst på tävling.

Våren 2015 kommer Craft Cool mesh superlight i färgen dynasty (lila) för dam. Plagget finns sedan tidigare i svart och vitt för såväl dam som herr. Cool mesh superlight kostar 350 kr.

Craft är ett svenskt varumärke som utvecklar, designar och tillverkar kläder för konditionssporter där funktion och komfort är avgörande för ett bra resultat. Genom ett nära samarbete med elitidrottare över hela världen erbjuder Craft tränings- och tävlingskläder i högsta klass.

www.craft.se

DELA DETTA INLÄGG